Oldal kiválasztása

Grobo, kaj je tašča naredila podlasici ... Tega ni dal v žep!

Ljudje interneta so jo približno nosili.

Prebivalka majhnega ameriškega mesta je ženska pri tridesetih, ki se imenuje Jane, ki živi z možem in hčerkama dvojčicama v predmestju. Otroci so še vedno majhni, stari le štiri leta, in neločljivi. Družina živi dobro, odnos je harmoničen, le mati ženske včasih prestopi mejo diskretnosti. Jane je za spletni forum povedala, da zveza prej ni bila povsem brez oblakov, saj je moževa mama rada dajala nezaželene nasvete. Toda to, kar se je zgodilo zadnjič, presega vse …

Jane in njen mož sta odšla za en teden, v tem času pa so otroke premestili k ženini tašči.

Potovanje je minilo odlično, par se je počutil božansko, seveda sta se pogosto pogovarjala po telefonu s svojimi otroki, ki so vsak dan dajali poročilo o izkušnji.

Ko so starši po dopustu vstopili v hišo, niso želeli verjeti svojim očem. O svojih hčerah so vedeli skorajda malo. Tašča je otroke tisto jutro peljala k frizerju in jim dala narediti povsem drugačno pričesko. To samo po sebi ne bi predstavljalo težav, če se starši prej ne bi namerno odločili, da bodo otrokom omogočili enako obleko. Kot pripoveduje Jane, nikoli niso želele vplivati na otrokovo obleko in lase, a njuni hčerki sta bili všeč, da sta bili vedno oblečeni v enaka oblačila, izgledala sta enako, prav tako pa sta se smejali in uživali, ko so ju znanci zamenjali. Zdaj pa nihče pri frizerju ni vprašal za njihovo mnenje in ko so se dekleta zagledale v ogledalu, so jokale.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ni čudno, da sta tudi Jane in njen mož ob soočenju popolnoma odstopila od svoje vere. Seveda pa se je postavil proti tašči, ki je rekla, da je jok pri otrocih le mimogredeča misel, njegovo mnenje pa je, da deklice ne bi smele biti enake. Ne glede na to, kaj o tem misli majhna družina.

Od takrat se stranke niso več pogovarjale. Mama še vedno poskuša prebaviti, kaj se je zgodilo. Na željo hčera je doma z lastnimi škarjami obema ostrigel na enak način, tako da je bil malčkom povrnjen duševni mir. Vendar še vedno ne more preseči tega, kar se je zgodilo, in trdi, da verjetno ne bo mogla nikoli zaupati materi svojega moža.