Oldal kiválasztása

Finska vlada laže o migracijah

Po raziskavi iz leta 2018, ki jo je objavil raziskovalec na finski policijski akademiji, so 93% primerov skupinskih posilstev od leta 2016 zagrešili islamski priseljenci.

Le 2,8% prebivalstva je muslimanov, tako da če pogledate celo posilstvo, je muslimanski moški približno dvajsetkrat bolj posiljen posilstva kot kristjan.

Seveda je stopnja obrnjena, če pogledamo posiljevalce: 98% deklet je avtohtonih Fincev, Lapsovcev ali Švedk.

Fotó: pixabay.com

Na Finskem – ki ga migracije do zdaj niso dotikale, se večkulturnost sooča z vse več težavami. Od leta 2011 vlada napoveduje vedno več migrantov zaradi naraščajoče sovražnosti prebivalstva. Prvi mandat sedanje vlade je dobil tako, da je izrecno navedel, da je kampanjska obljuba, da bo v državo sprejetih manj priseljencev, vendar je bilo zaradi nemške krize tistega leta sprejetih 32.000 priseljencev. Vzporedno s tem se je začelo stopnjevati nasilje nad posilstvi, vendar vlada že leta lažira prebivalstvo o priseljevanju.

Vredno je opazovati sadove enega samega dne, saj so imena storilcev zgovorna: Rahmani Gheibali, Yosefi Shiraqa, Mirzad Javad, Barhum Abdullhadi, Humad Osman, Ahmed Mohamed, Mohamed Ali Osman. Vseh sedem so bili „begunci” med migrantsko krizo, ki se je začela leta 2015. Eden od njih je posilil 10-letno deklico.