Oldal kiválasztása

Filmi groze ne prikazujejo toliko krvoprolij, kot se je zgodilo na tej ulici

34-letni moški z migracijskim ozadjem je dobesedno usmrtil ženo na odprti ulici v nemškem Limburgu. Ljubosumni mož je najprej udaril ženo, nato pa jo vsaj petkrat udaril s sekiro. Priče brutalnega umora od videnega niso mogle zaspati.

Tudi grozljivi filmi ne bi prikazovali brutalnih prizorov, ki so si jih nekaj dni ogledali več prebivalcev Limburga. 34-letni Tunižanec, rojen v Nemčiji, je s svojo Audijo najprej udaril ženo in nato s sekiro izstopil iz svojega avtomobila, nato pa večkrat udaril v brezhibno žensko. Po besedah očividcev je moški v bistvu obglavil svojo nekdanjo ljubezen. 31-letnik ni imel možnosti za preživetje, prihodnji reševalci pa so lahko le ugotovili smrt. 29-letna Renata je skozi okno svojega stanovanja opazovala nepopisno nasilje.
Sprva sem samo slišal avtomobil, ki je udaril v steno. Ko sem pogledal ven, sem verjel, da je prišlo do nesreče
-očivec se je spomnil. Mimoidoči je takoj pohitel k prizadeti ženski, a Renata je dejala, da ji je storilec grozil s pištolo. Potem je mož potegnil sekiro iz avtomobila in jo nato usmrtil s svojo žrtev:
Nisi slišal, kaj sem ti rekel!

Fotó: pixabay.com

Ena od prič je grozljivke posnela tudi na videu.
Več očividcev je za nemški dnevnik Bild povedalo, da od incidenta ne morejo spati.
Ko zaprem oči, vidim slike krvolokov
-eden od njih je rekel. Morilec, povezan z migracijo, sploh ni poskušal pobegniti s kraja dogodka in je čakal, da ga policija aretira. Po informacijah nemškega tiska naj bi moškega ubil z ljubosumjem. Ženska, ki je družino dobro poznala, je dejala, da moški trpi za psihičnimi težavami in da je nasilen. Zato se je žena, prav tako tunizijskega porekla, preselila in skrivala pred možem. Žrtev je skušala začeti novo življenje v Limburgu z njunima dvema otrokoma, vendar tega ni mogla storiti, ker jo je njen mož prej našel.