Oldal kiválasztása

Filipu je bila potrebna smrt, da se je Harry vrnil domov k družini

Po informacijah se bo vojvoda Sussex udeležil pogreba svojega dedka, vendar bo prispel sam.

Pred približno letom dni princ Harry, ki živi v Los Angelesu z ženo in fantkom, ni stopil v Anglijo. Toda zaradi pogreba princa Filipa se vrne domov, da bi žaloval s preostalimi člani kraljeve družine.

Meghan pa menda ne bo s svojim gospodarjem, saj bi bila zaradi nosečnosti njen let in žalna slovesnost zanjo preveč stresna. Boji se tudi koronavirusa.

Harryju pogreb bo še bolj boleč kot ostali vnuki
Foto: Northfoto

Mogoče pa je bolje, če princese ni na pogrebu, ker bi njena prisotnost povzročala le napetost. Od Megxita je proti vladajoči hiši storil toliko kot Diana in VIII. Edward skupaj. Pri dedkovi krsti bi morda Harry razmišljal tudi o tem, ali razume množico napadov in laži, ki so Filipu povzročili veliko bolečine.

Edinburški vojvoda je bil odkrito Harryjev najljubši vnuk, ki je v njem videl uporni mladi jaz. Toda potem, ko sva z Meghan družini obrnila hrbet, je Philip Harryju zaprl srce in ni hotel niti govoriti o njih.

irustracija
Fotó: pixabay.com

Ni znano, ali se je suseški princ v zadnjih treh tednih po izpustu starega princa iz bolnišnice končno pogovoril z dedkom, a lahko bi se zgodilo, da se niso uspeli posloviti in urediti razmerja. In morda ti Harry tega ne bo nikoli odpustil.

Harry in Meghan sta nekaj ur po Filipovi smrti na uradni spletni strani objavila kratko poslovilno sporočilo.

“Hvala za vašo storitev … Zelo vas bomo pogrešali.”