Oldal kiválasztása

Fantastičen nasvet za okraševanje božične torte: všeč vam bo

Bomo vam pokazali čudovite ideje.

Skoraj vsaka družina je že v polnem teku in peče in kuha. Zagotovo ga imate, in ne glede na to, ali ga boste videli, kako na vikend ali neposredno na božični večer pripravlja torto, vam bo prišel nekaj res zanimivih nasvetov. Številni domovi imajo poleg bejgli in piškotkov na mizi torto. In seveda bi bilo lepo, če bi to dobroto zavili v božični ovoj, ne le darila pod drevesom. Ti nasveti vam bodo zagotovo dali dobro osnovo za izvajanje sam ali na navdih.

Skoraj dovolj je, da na torto presejemo sladkorni kamen, kot da mu želite pokazati lepo, zasneženo pokrajino.

Otrokova najljubša je jelenova torta, za katero je najbolje uporabiti pobarvan medenjak ali kakšno bolj kompaktno gobico, ni pa tragedija, da v ta namen preprosto uporabite kos kartona.

Če nimate časa, energije ali spretnosti, da bi naredili preveč okrasja, uporabite čokoladne čips in nekaj božičnih lizalic.

Z zelenim barvilom hrane in malo sladkarij lahko iz glazure na vrhu torte raznesete neverjetna mala božična drevesa. Lažjega okrasja od tega skoraj ni.

Če v torto dodate končni medenjak, boste pričarali čaroben občutek. Si sploh naredil kočo? Postavite ga na vrh torte in bo okras mize.

Fotó: pixabay.com

Nikakor ne bo nerodno, če kaj od navedenega ne uspe. In četudi nimate časa. Jedilne kroglice za torte ali okraski iz sladkorja, ki jih je enostavno kupiti, vam bodo nudile ogromno pomoč. Z njo potresemo torto in rezultat bo lep. Poglejte