Oldal kiválasztása
News

Elton John ni bil v redu: govoril je nesramno s Tino Turner

Tina Turner je bila popolnoma brez varnosti z Eltonom Johnom, ki svojega mnenja ni skrival.

Sprva se je zdelo dobro, da bi odigrali koncert s Tino Turner, a je Elton John kmalu postal nočna mora. Pevka ji je povedala, da sta še vedno v fazi oblikovanja, ko jo je Tina vsak dan klicala, da bi ji povedala, kako ji niso všeč Eltonovi lasje, da ji ni bila všeč barva klavirja in da je bila njena obleka grda.

“Enkrat me je poklical in začel govoriti:” Imaš preveč Versaceja, zaradi česar si debel. Namesto tega nosite Armanija. In sem samo držal telefon za uho in se zacelil, ker je bil tak kot moja mati, “je dejal Elton John.

In med vajami so se stvari poslabšale. Ker se Tina Turner sploh ni trudila spoznati benda, je zato pokazala na ljudi in zavpila z njimi.

Eltonov kozarec je bil poln, ko mu je pevec pokazal in rekel, da Elton slabo igra Ponosno Marijo.

“Vznemiril sem se in mu rekel, naj svojo pesem postavi na sgg, in odšel sem iz vaje. Ogledali smo si in pogoltnili veliko naših tikov, vendar obstaja omejitev. Obstaja neizgovorjeno pravilo, ki se ga morajo vsi držati. Z ljudmi, ki se igrajo s tabo, ne moreš ravnati, kot da so del besede.”

Fotó: pixabay.com

Elton se je končno opravičil pevcu, ki ga je izdal, zaskrbljen je bil, ker je Elton preveč improviziral, a ni mogel biti tako spontan. Tina Turner vztraja, da gre vse po njenem rezultatu.

„Takrat smo ugotovili, da skupno delo nikoli ne bo uspelo. Jaz in moja ekipa igramo po nagonu, radi imamo improvizacijo, ona pa je povsem drugačen svet” – se je spomnila v biografiji 72-letnega glasbenika.