Oldal kiválasztása

Elton John je odkril tančico od Dianove skrivnosti, tako da se nista pogovarjala dolga leta

Pop legenda in princesa sta bila nekaj časa nerazdružljiva prijatelja, a naenkrat se je nekaj zgodilo.

Elton John in princesa Diana sta bila izredno dobra prijatelja in sta se vedno zanašala drug na drugega ter delala na stvareh, do katerih sta oba strast stradala.

Diana in Charles sta bila prijatelja pred kraljevo poroko že leta, toda pevka je dejala, da je bila zveza nenadoma in “povsem nepričakovano” prekinjena. Elton John je v novi knjigi zapisal, da misli, da bi princesa in nesoglasje med njo lahko stali za Buckinghamsko palačo.

Fotó: pixabay.com

Zvezda pravi, da sta sodelovala pri dobrodelnem projektu, v katerem bi sodelovali Diana in Elton John. Diana bi morala napisati predgovor k albumu Rock and Royalty, ki ga je zbrala v korist fundacije za boj proti aidsu. Končno se je vrnila princesa, za katero pevec pravi, da je bil razlog za palačo, ki najbrž ni bila videti dobro, da bi član kraljeve družine morda imel opravka s knjigo s slikami golih moških.

Princesa je v zadnjem trenutku stopila nazaj, rekoč, da ne ve, kaj se bo zgodilo v knjigi – ampak da je bilo to po Eltonu Johnu samo opravičilo. Pop zvezda je poklicala tudi Diano, ki se je odzvala s pismom, vendar je bila zelo formalna. Pevec se je razjezil, vendar je že skrbel za svojega prijatelja.

Modna oblikovalka do smrti Versaceja ni več govorila, a se je princesa opravičila – piše Mirror.