Oldal kiválasztása
News

Dva tedna po poroki je bilo razkrito, da se je moški poročil

Sploh si ne upamo razmišljati o tem, kako bi se zmotili istospolni poroki.

Ugandski islamski spovednik je bil dobesedno šokiran, ko je ugotovil, da je po poroki „poročen” z moškim. Če lahko verjamemo novicam, je bil heteroseksualni mož Mohammed Mutumba voden in poročen z moškim, preoblečenim v žensko, ker je več mesecev lagal o svojem seksu, spal v oblačilih in ukazal, da bo seks prepovedan do poroke- piše internetna izdaja Daily Mail.

Mohamed in njegova „žena” sta se zbrala na tradicionalni muslimanski slovesnosti v tako imenovani nikah v drugi polovici decembra. Pred velikim dnevom na posebno željo neveste ni prišlo do spolnih odnosov, po poroki pa se ljubezen novopečenega para ni uresničila, ker mu je žena lagala, da ima svoj mesečni cikel.

Laž do sveta se je na koncu izzvenela, ko je njegova žena vdrla v sosedovega zvočnika in ukradla televizijo. Na njegovo žalost je sosed doma gledal, kako se žena z lahkoto igra, skače čez njihovo ograjo, pobirala nekaj kilogramov televizorja in pobegnila. Tatovo gibanje in fitnes sta postala lastnika domovanja zelo sumljiva, in ko je na policijo vložil prijavo, je dejal, da ne verjame, da je poročnikova žena ženska.

Oblasti so kmalu pridržale njegovo ženo, ki jo je aretirala ženska policistka. Sprva je bilo razvidno, da si je modrček nadevala s krpo, nato pa ugotovila, da ima moški genitalij. Žena je končno izpovedala spoved: Dejala je, da jo je lagala o svojem spolu samo zato, da bi pridobila moško srečo. Moški, ki je lagal ženski, je zdaj obtožen goljufije in vloma.

„Iskal sem žensko, ki bi se poročil, ko sem videl lepo žensko, ki je nosila hidžab. Prosil sem ga za roko in on je rekel da. Rekel je, da se ne moreva seksati, dokler se nisem poročil in donacije predal njegovim staršem. ”

Fotó: pixabay.com

-Mohammed je novinarjem povedal, kdo bo v prihodnosti veliko bolj previden, preden bo nekoga poklical k oltarju.