Oldal kiválasztása

Družina Kate tudi v tem prekaša družino Meghan, ukradli so namreč srca oboževalcev

Vojvoda Cambriška je izbrala veliko bolj simpatičen način potovanja od Meghan Markle in princa Harryja.

Vojvodinja Kate in princ William sta s svojimi otroki potovala z letalom za 73 funtov, medtem ko doživlja vojvodinja Meghan očitke, da nenehno potuje z zasebnim letalom.

Vojvoda Cambriška je vplačala let pri družbi FlyBe, letalo je iz Norwicha poletelo proti Aberdeenu na Škotskem.

Družino, Kate, Williama, princa Georga, princeso Charlotte in malega princa Louisa, so opazili med vkrcanjem na četrtkov jutranji let.

S posnetka je razvidno, da sta se starejša otroka sprehajala ob očetu, ki je nosil prtljago, nekaj korakov za njimi je hodila Kate z Louisom v naročju.

Eden od potnikov je povedal, da je družina sedela spredaj, nihče od potnikov pa niti slutil ni, da se bodo tudi oni vkrcali na letalo.

Fotó: pixabay.com

Let je trajal približno uro in 10 minut. Mali George trenutno preživlja poletne počitnice, Charlotte bo naslednji mesec pričela s šolo, tako so se še na hitro odpravili na oddih.

Seveda to ni prvi primer, da je kraljeva družina potovala z nizkocenovno družbo. Leta 2011 se je na primer princ Harry vkrcal na krov EasyJeta od Edinburgha do Londona. Od takrat pa se je situacija korenito spremenila. Princ Harry in Meghan Markle sta v 11 dneh potovala s štirimi zasebnimi letali. Prav zaradi tega mnogi udrihajo po vojvodi Suseški, ki ob tem poudarja okoljevarstvene cilje – piše Mirror.