Oldal kiválasztása

Družina je šokirano naznanila: Mati priljubljene pevke je ponoči umrla doma

Céline Dion je izgubila enega najpomembnejših ljudi v svojem življenju.

Thérèse Tanguay Dion, mati Céline Dion, je umrla pri devetindevetdesetih letih. Televizijska zvezda je umrla doma z družino. Tiskovni predstavnik je dejal, da se je v zadnjih mesecih spopadal z boleznijo, vendar več podrobnosti ni bil.

Lani poleti je njena najstarejša hči sporočila, da se je Thérèseova sluha in vid poslabšala in da spomin ni star.

Maman Dion, kot jo je navajala Céline, je pomagala začeti pevsko kariero svoje hčerke, medtem ko je vzgajala štirinajst otrok. Pevka se je od nje poslovila na Instagramu.

Maman, tako te imamo radi. Koncert tega večera je za vas in pela bom z vsem srcem.
-pisal Céline Dion.

Fotó: pixabay.com

Theresa Dion je bila stara komaj osemnajst let, ko se je poročila z Adhémarjem Dionom, njun prvi otrok se je rodil manj kot leto dni kasneje, nato pa trinajst, Céline najmlajša.

Oba starša sta igrala instrument in vsi člani družine so peli. Céline je bila stara komaj dvanajst let, ko sta njena mama in en brat napisala pesem “Bilo je samo sanje”, ki je leta kasneje postala pevčev debitantski singel. Potem ko je hčerino usodo postavila na sled, je Thérée postala znana osebnost, lastnica blagovne znamke hrane in kuharskega šova, poleg tega pa je naredila veliko dobrodelnosti, ker jo je leta 2015 počastila Kanada.