Oldal kiválasztása
News

Delavec je šefa poškropil z bencinom, ker si je drznil kritizirati njegovo delo

Dunajska policija je pridržala 32-letnega Sirca, ki je osumljen, da je svojega 28-letnega šefa zaletel z bencinom in ga nato skušal zažgati.

V sobotni zori je prišlo do nerazumljivega z zdravo pametjo nerazumljivega napada, med katerim je 32-letni sirski priseljenec s skrajno okrutnostjo skušal ubiti svojega nadrejenega. 28-letno žrtev je njegov uslužbenec prelil z bencinom, nato pa ga skoraj takoj poskusil zažgati. Na srečo mladega šefa je bil v bližini tudi 20-letni očividec, ki je priskočil na pomoč ponesrečencu, zato jim je uspelo zajeziti napadalca, ki se je popolnoma izlegel sam.

Storilec je nato pobegnil s kraja in se čez nekaj ur vrnil, a ga je policija že čakala.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Po aretaciji so ga zaslišali, osumljeni pa je dejal, da je med njim in njegovim šefom prišlo do spora. To se je zgodilo potem, ko je njegov nadrejeni migrantu povedal, da ni zadovoljen z opravljanjem službe. Domnevni storilec zanika, da je hotel ubiti svojega 28-letnega šefa, saj je dejal, da bencina ni niti škropil neposredno nanj, ampak samo na bok. Vsekakor je policija proti priseljencu sprožila postopek zaradi poskusa umora.