Oldal kiválasztása

Dan pred poroko je ugrabil lonec, da bi imel denar za prstan

Nevesta je na koncu strmoglavila roparskega ženina.

36 letnega moškega v Teksasu v ZDA so aretirali obtoženi ropa, potem ko je en dan pred poroko oropal banko, da bi plačal poročni prstan in najel poročno prizorišče, poročajo tamkajšnji tiski.

Fotó: pixabay.com

Heath Edward Bumpous iz Crocketta je v petek ob 12. uri po lokalnem času prispel v Državno banko Citizens v sosednjem Grovetonu in povedal blagajniku, da ima pištolo in nato zahteva denar, navaja lokalna policija. Povedal je tudi, kaj potrebuje denar, ki ga je dobil.

Bumpous je ubežal plen po umazanih in gozdnih cestah, ko ga je poklical njegov zaročenec in ga vprašal, ali je ugrabil banko. Vedela je, kaj počne njen zaročenec. Lokalna policija je po ropu na svoji Facebook strani takoj objavila fotografijo moškega v upanju, da bo kdo roparja prepoznal.

Nevesta jo je na koncu prepričala, naj obupa, in Bumpous je odšel na okrožno sodišče v Houston, da bi priznal, kaj je storil. Moškega so obtožili ropa in dali v predobravnavni pripor v okrožni pripor.

Šerif Woody Wallace je v ponedeljek za NBC News povedal, da poroka, načrtovana za soboto, končno ni bila. Bumpous od aretacije ni mogel sprejeti obiskovalcev, njegov zaročenec pa o primeru ni želel povedati novinarjem.