Oldal kiválasztása

ČUDEŽ JE, DA JE PREŽIVELA: NEKDANJEGA LJUBIMCA UPLINILA MEDICINSKA SESTRA

Osupljive sekvence so priporočljive samo za tiste z močnimi živci!

Grozno je tudi slišati, da si je medicinska sestra, ki si je za poklic izbrala pomoč ljudem, vzela življenje. Toda serija slik o tem je še vedno precej šokantna. Ni čudno, da je ženska, Rebecca Thomas, za svoja dejanja odgovarjala na sodišču.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Verjetno bi do konflikta v Veliki Britaniji lahko prišlo zaradi nesoglasja lansko jesen, saj je ženska med dejanjem najprej udarila nekdanjega ljubimca, nato pa na parkirišču od zadaj povozila 45-letnika.

Po navedbah oblasti je ženska morda precej smrčala, preden je sedla za volan. Nastal je tudi posnetek grozljivega povoženja, na katerem je jasno razvidno, kako moški poskuša zapustiti prizorišče, a ga Rebecca namenoma udari od zadaj. Moški se je po čudežu le lažje poškodoval, po nesreči pa se mu je s pomočjo domačinov uspelo umakniti s ceste in odšel v bolnišnico.

Moški je na zaslišanju na sodišču povedal, da svojega bivšega partnerja še nikoli ni videl tako pijanega, kot je bil tisti dan. Sodišče je Rebecco obsodilo na šest mesecev zapora, vendar jo je pogojno odložilo za dve leti in ji naložilo 30-urno rehabilitacijsko aktivnost. Dobil je tudi enoletno prepoved vožnje – poroča Daily Mail.