Oldal kiválasztása

Čas je: Meghan Markle in njen oče se bosta še srečala

Družina Markle je za vojvodinjo Meghan povzročila veliko neprijetnih trenutkov, ki se bodo kmalu lahko ozrli po očetu.

Meghan Markle v zadnjih petih letih ni imela stikov z očetom, toda če je vse res, se bo vojvodinja Sussex kmalu spet srečala v Veliki Britaniji, prav na sodišču.

Fotó: pixabay.com

Od poroke Meghan Markle z britansko kraljevo družino se je njeno očetovo razmerje poslabšalo, predvsem zaradi očetovega nezaslišanega vedenja v javnosti. Thomas Markle se zaradi srčnega infarkta sploh ni mogel udeležiti hčerine poroke, vendar je večkrat vztrajal na neki poti, da se pomiri s hčerko, na primer, da bi videl njenega vnuka, malega Archieja, ki se je rodil maja letos.

Zdi se, da je nekdanja ameriška igralka pravkar dosegla to, da je spet videla očeta, Thomas Markle pa je pripravljen naj bi se na poti v Veliko Britanijo, da bi se zagovarjal zaradi puščanja v javnosti enega od pisem hčerke ki ga je njemu pisala. Zaradi tega je princ Harry vložil tudi tožbo proti tabloidu, ki je objavil osebno pisem – piše Mirror.

“Grozno je, da Thomas Markle ni šel na Meghanino poroko in da bo njihovo prvo srečanje na enem od sodišč njegovega veličanstva. Thomas je prepričan: pripravljen se je zagovarjati zate, «mi je rekel notranji.