Oldal kiválasztása

Brutalna vojna komentarjev je izbruhnila: kateri potnik je imel prav?

Ljudje v mreži so bili popolnoma razdeljeni nad tem, kateri potniki so imeli prav.

Internetni kampi so se znova razšli na dva tabora. Tokrat spor ne gre za obleko ali čevelj, ampak za veliko bolj živahno konfliktno situacijo.

Komentatorji trdijo, kateri potnik je bil prav na letu ameriškega orla iz New Orleansa v Charlotte v Severni Karolini.

Ali bo Wendi Williams, ki je sedel v predzadnji vrsti, zložil sedež nazaj in občutno zožil zadnjo moško manevrsko sobo? Ali pa moškega v zadnji vrsti – ki je po tem, ko ženska ni hotela obnoviti sedeža – z majhnimi utripi osebo pred seboj potiskati.

Prepir se je domnevno začel, ko je moški žensko prosil, naj vsaj med obrokom pomakne stol. To je storila, a jo je takoj po jedi spustila nazaj.

Potnik v zadnji vrsti je kabinskemu osebju sporočil, da se ne počuti preveč udobno, če bi bil pritisnjen v mini režo med steno in prejšnjim sedežem, kar je ublažil brezplačni koktajl z rumom. In žensko so prosili – naj ustavi video – ker je bilo prepovedano snemati, ker je snemala vse, kar se je zgodilo v tistih minutah.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ženska, ki je bila izjemno jezna na letalsko družbo in je želela moškega prijaviti “FBI-ju”, ker ga je “zmedla z boksersko torbo”, je resnično ujela te reakcije. Williams trdi, da se je moral odpraviti k zdravniku in narediti CT lobanje, ko ga je bolela glava zaradi udarcev.