Oldal kiválasztása

Britanska prvoligaška zabava v Budimpešti se je končala približno

Za britansko skupino prijateljev v Pešti bo to nepozabna zabava. A ne, ker je bilo tako dobro.

Madžarska prestolnica je zelo priljubljena med Britanci, ki si privoščijo zabavo ali dekliško zabavo, saj je okrožje za zabave v Budimpešti v primerjavi z britanskimi cenami zelo poceni. Tako lahko imajo tukaj nepozabne zabave.

Za podjetje Kent bo Budimpešta ostala nepozabna, vendar ne, ker so se tukaj imeli tako super. Priporočen ženinov prizor, Grant Ogles, je bil zadolžen za pripravo zabave, vendar ni bil na vrhuncu razmer. Družba s 14 osebami sploh ni odpotovala v Budimpešto, ko se je izkazalo, da je eden od njihovih prijateljev po nesreči rezerviral vozovnico 2020 za enega od njihovih prijateljev. Tako so morali za novo vozovnico plačati več kot petsto funtov oziroma več kot 180 tisoč.

Fotó: pixabay.com

Mislili so, da se bodo razjezili, zato je bilo njihovo prvo potovanje v Budimpešto v salon za tetovaže. Na pasu Ogles je bila tetovirana madžarska zastava, številka leta, datum in letalska karta – je napisal LADBible.

Nekoč zvečer so ga vrgli s recepcije – točno tam, kjer je bila njegova sveža tetovaža. Ogles je besno stekel k njemu in 3 ure ni videl njegove barve.

Toda obisk Budimpešte ni končal samo on. Človek, katerega značka je bila razvajena, pravi, da Madžarsko že sovraži.

“Na piščančjem burgerju je bil sir, ki me je iz nekega razloga zelo razjezil. Natakarica je bila tako ponižana, da je tekla jezno in zamerljivo, nato pa nerodno zajokala v striptiz klubu – dvomim, da se bo še kdaj vrnila” – je za časopis povedal prijatelj.