Oldal kiválasztása

Brad Pitt je bil odprt glede svojih težav z alkoholom, to je bila prelomnica

55 letna zvezda je šla skozi težko obdobje, ko se je razšel z Angelino Jolie.

Brad Pitt je priznal, da je imel težave z alkoholom po škandaloznem razpadu z Angelino Jolie. Dejansko je igralec dejal tudi, da je bil prijavljen v anonimke Alcoholics, da pa ne pije le droge.

Zvezda se je v zadnjih letih borila s svojimi demoni in se pridružila anonimnim Alcoholics, ko je leta 2016 zapustila Angelino Jolie. Oba igralca sta svojo zvezo razkrila leta 2005, le nekaj mesecev po tem, ko je Pittova prejšnja žena Jennifer Aniston vložila ločitev.

55 letni igralec je za New York Times priznal, da je postal “profesionalni” pitnik, preden sta se z Jolie odločila za ločitev. Toda mitingi so pomagali oskarjevcu, da je spet trezen.

Fotó: pixabay.com

“To je varno mesto, kjer vas težko ne sodijo, zato sami niste toliko presojali. Bil je precej osvobajajoč občutek pokazati svojo grdo stran” – je priznal igralec, ki se v devetdesetih letih ni mogel spoprijeti z nenadno prihajajočo slavo, samo s pomočjo marihuane.

Pitt zdaj pravi, da je popolnoma čist in se želi osredotočiti na svojo družino in svoje ustvarjalno delo – piše Daily Star.