Oldal kiválasztása

Bizarne robotske roke so Japonci izdelovali za osamljene moške

Pravzaprav obstajajo tisti, ki jim bolj kot vse manjka nežna ženska roka. A po mnenju mnogih so tokrat oblikovalci, milo rečeno, presegli cilj...

Nič ni bolj romantičnega kot sprehod skupaj s punco; dekle nežno vrne oprijem, ženska dlan je mehka, včasih nekoliko prepotena in občutljivo topla. Žalostno je, ko mora moški to početi brez malenkosti, da nima dekleta! Nekaj takega bi se lahko zgodilo v mislih raziskovalne skupine na univerzi Gifu na Japonskem, ki je sanjala in celo naredila precej bizarno robotsko roko, ki je poslušala fantazijsko ime “Z mojo punco med hojo”.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Roka iz prožne plastike sloni na kovinskem okvirju, ki ga osamljeni moški lahko pritrdi na roko, da začuti ženski dotik med hojo.

Plastični prsti zaznajo, kdaj jih stisnejo, in kot resnično dekle vrnejo subtilen stisk, pravzaprav: v robotni roki je nameščen grelni mehanizem, ki resnično greje telo; lahko pa se tudi poti skozi pore.

In, če to ni bilo dovolj, se roka premika naprej in nazaj, tako kot roka punčke med hojo. Poleg tega mobilna aplikacija, ki je priložena, zveni kot prava ženska, ki stopi na moško stran, medtem ko si drgne oblačila. Da bi bila celotna slika popolna, ima umetnik tudi nežen ženski vonj šampona, zato je očitno, da imate iluzijo, dokler moški ne pogleda navzdol…