Oldal kiválasztása

Bila je v peklenski maščevalnosti, imenovana je poznonočna kanclerka

Moški, ki je zaspal, ko je prišel tja, jo je pozno zvečer poklical seks.

29 letna Taija Russell je doživela popoln izbruh, ko je zaman pozvonila na vrata svojega fanta in je zavrnila, da bi jo spustila noter. Moški jo je spremenil v seks pozne noči. Toda zaspal je, ko je Taija prišla tja. Zato jo je ujel in prižgal vso hišo.

Pred požarom je poslal moškim grozeča sporočila. Kot je zapisal, “je zapravljal samo svoj denar z norčevanjem s človekom”, nato pa je rekel: “Vidim, da bi rad umrl.”

Moški se je zbudil v svoji hiši goreč in imel je 8 zgrešenih klicev ter več sporočil ženske. Moški je kasneje preiskovalcem povedal, da je z Russellom obravnaval kot “drugo žensko”, ki jo je včasih klical v posteljo z njim. Tisto noč jo je poklical, toda do trenutka, ko je prišla tja, je zaspala, tako da ni slišala trkanja in zvonjenja telefona.

Fotó: pixabay.com

Potem ko je zaman poskusil Russella, je na bližnji bencinski črpalki pobral lažjo tekočino, vžigalice in vžigalnik ter zažgal vrata moške hiše. Ko je videl, da se ogenj širi po hiši, je zbežal s prizorišča.

Ni mogel priti skozi vrata, zato je potrkal v okno in se povzpel iz reže. Edini moški v majici, prekriti s pepelom in saje, je tekel na policijsko postajo, oddaljeno približno tristo metrov, sestavil poročilo, nato pa stekel nazaj v hišo in gasilcem pomagal rešiti njegovega psa. Moškega so kasneje odpeljali v bolnišnico. V požaru je bila uničena hiša in vse v njej – pisali sta Daily Star in USA Today.