Oldal kiválasztása

Bila je šokirana, ko je to storil njen zaročenec

Nevesta pri tridesetih si ne opomore od tega, kar se je zgodilo.

Angležinja v poznih tridesetih letih je svojo bolečino delila na internetnem forumu. V njegovem razmerju se je vse odlično izšlo, do nedavnega je ugotovil, da se mu je življenje obrnilo na glavo.

Po njegovih besedah sta se spoznala prek skupnega prijatelja, po večkratnem srečanju na nekaterih družabnih dogodkih pa sta se končno začela zmenjati. Njuna razmerja sta hitro in intenzivno napredovala, in čeprav sta bila brez trenja, sta nekaj mesecev pozneje živela skupaj in načrtovala skupno prihodnost.

Ženska, ki se je imenovala Jane, je čutila, da so se ji izpolnile vse sanje, našla je moškega, ki ga je vedno iskala, in prvič v življenju se je počutila popolnoma varno. Enako je videla v svojem paru, njihovo okolje jih je samo oboževalo, bili so neomajno veseli in ravna pot je vodila na njeno prošnjo, ki ji je seveda rekla da in solze.

Poroke ni bilo potrebno, čeprav sta jo obe načrtovali precej počasi. Njihova vizija prihodnosti je bila popolnoma v sozvočju drug z drugim in že so bili na dobri poti k reševanju trenj in težav, ki so neizogibno posledica sobivanja. Po njenem opisu ni treba razmišljati o zelo resnih težavah, ampak o usklajevanju urnikov, hišnih opravil in podobnih vprašanjih, ki se pojavljajo v življenju drugih parov. Zdaj pa Jane ubira vse drobne prizore, ki so bili kanček konflikta, saj jo je nekega jutra zaman našel.

Zvečer so si ogledali film z družino prijateljev, nato pa ob koncu prijetnega pogovora, kot običajno, zaspali. In zjutraj, potem ko se je zbudil, ni mogel najti svojega doma in je celo pogledal naokoli, videl je, da so stvari njegovega partnerja izginile iz stanovanja. Omamljen je začel telefonirati, a moški se je izkazal za nedostopnega na mobilnem telefonu in se ni odzival na sporočila.

Od takrat sta minila dva tedna. Prepričan je, da je človek živ in zdrav, saj je prijatelj končno ugotovil, da je ženin odpotoval v drugo mesto in se gotovo preselil tja. Brez ene same besede ali razlage.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Jane si večinoma s spletnimi forumi skuša zamisliti nerazumljivo in od svojih bralcev dobi ideje, toda kaj bi se po njihovem mnenju lahko zgodilo ali če bi bila kdaj v življenju v takšnih razmerah.