Oldal kiválasztása

Angelina Jolie ves čas samo joče

Oskarjevka je zelo težko zapustila svojega najstarejšega otroka stran od doma. Maddox Jolie-Pitt začne šolanje v začetku septembra, v Seulu pa je že približno teden dni, da se navadi na novo okolje. Angelina Jolie je tudi prva dva dneva preživela s sinom na univerzi Jons, ker je želela zagotoviti, da je otrok v najboljših rokah. Potem, ko je Maddox zapustila v šoli, so jo preplavila čustva. Na poti do letališča je le šestkrat jokal in dnevi so odtlej ropotali.

Na tiskovni konferenci za svoj novi film je Angie sama povedala, da joče v najbolj nepričakovanih trenutkih, ko se spomni Madove poteze. Ostali otroci se bojijo, da bi šli z njim povsod, tako da se ne bi začeli znova in jih postavili v občutljiv položaj.

Fotó: pixabay.com

Ampak ne samo njegova mama zelo pogreša Maddoxa. Njena mala brata dvojčka sta tekla za njim do taksija in jo želela povleči nazaj v hišo, da ju tam ne pusti. Angelina je v tem trenutku postala popolnoma prepričana, da se bosta njena otroka ljubila vse življenje, čeprav nista imela istega genskega bazena, le tri najmlajše.