Oldal kiválasztása
News

Ali šepetajo o skrivnostnem rdečem dnevniku, ki pa ga je Marilyn Monroe še vedno ubila?

Okoliščine smrti svetovne zvezde oboževalci močno sumijo in še danes velja, da je samomor zgolj dejanje.

Seksualni simbol Marilyn Monroe je umrl avgusta 1962. Njegovo truplo je v nedeljo, 5. avgusta, našla njegova gospodinja Eunice Murray, saj ga je skrbelo, da je zvezdica spalnica zaprta, luč pa je še vedno gorela ob 15. uri.

Murray je poklical psihiatra Monroeja, dr. Ralpha Greensona, ki je takoj odšel na prizorišče, razbil okno in našel nezavedno igralko, ki je imela prazne škatle z zdravili. Prihajajoči zdravnik je lahko le ugotovil Monroejevo smrt. Po uradni objavi je 36-letna igralka storila samomor in umrla zaradi prevelikega odmerjanja drog.

Fotó: pixabay.com

Toda njegovi oboževalci tega niso mogli sprejeti in od takrat je prišlo na vrsto več teorij zarote. Mnogi se sklicujejo na „majhno rdečo knjigo”, v kateri je Monroe zapisal svoje največje skrivnosti o svojih poslih z najvplivnejšimi moškimi v ZDA.

Nekateri raziskovalci, na primer doktor Steven Greer, trdijo, da knjižica vsebuje sočne podrobnosti o njenem odnosu s predsednikom Johnom F. Kennedyjem. Dejansko je dejala, da je igralka zapisala tudi, da je predsednik „videl dokaze o tujcih” na območju 51. Tudi Greer trdi, da je ta skrivnost dejansko ubila Monroeja.

Pevka Fabolous Gabriel je v nedavnem podcastu zapisala, da je bila Marilyn Monroe takrat najbolj nevarna ženska v ZDA, ker je vedela veliko občutljivih skrivnosti o vplivnih moških. Mimogrede, odkar je igralka umrla, rdečega dnevnika nihče ni videl – piše Daily Star.