Oldal kiválasztása

Afriški migranti kot svoje matere gledajo k Angeli Merkel

Nemčija ostaja glavna evropska destinacija ilegalnih priseljencev. Vendar pa oblasti pravijo, da za razliko od prej migranti ne prihajajo samo iz Avstrije, ampak tudi iz Francije. Zdaj se je izkazalo, kako gredo stvari ...

Poročilo je predstavil nemški televizijski kanal Frontal 21 ZDF, v katerem so njegovi ustvarjalci spremljali, kako lahko vse več afriških migrantov potuje iz Nemčije v Francijo. Novinarji so se v berlinski kavarni najprej pogovarjali z dvema gvinejskima migrantoma. Priseljenci so rekli, da so prepričani, da je življenje v Evropi podobno kot Eldorado. V resnici imajo vsakodnevne težave, mnogi želijo zaslužiti od kriminala, večina na trgu drog.

Šokantno je, toda med intervjujem je kamera tudi posnela, da afriški migranti pred kavarno trgujejo z mamili.

Pred berlinsko kavarno zaradi drog ni nihče motil. Vir: youtube.com

Gvineje so razkrile tudi, da so najprej pristale v Španiji, a so v nekaj dneh pobegnile v Nemčijo.

Španski Rdeči križ organizira izlete

Da bi odkrili dejstva, je osebje Frontal 21 odpotovalo na jug Španije, kjer so čakali, da se bo ladja nevladnih organizacij privezala na desetine migrantov. Ne motite se, čakalne dobe niso bile previsoke, saj čolni nevladnih organizacij dnevno urejajo migrante, zbrane na morju do evropske obale. Španska vlada ji pomaga, iztovorjene migrante pa brez registracije prepeljejo do francoske meje.

Avtobusi prevažajo migrante do francoske meje. Vir: youtube.com

Eden od voditeljev španskega Rdečega križa je dejal, da zelo učinkovito sodelujejo s špansko vlado. Rdeči križ za migrante kupuje avtobusne vozovnice, ki jih nato prepeljejo do begunskega hotela na severu Španije. Po besedah Samuela Linaresa s tem ni nič narobe, migrantov ne silijo, da zapustijo državo. Vsi se odločijo, ali bodo šli v Francijo ali ne. Večina, seveda, nadaljuje, ker želijo priti v hrepenečo Nemčijo.

Fotó: pixabay.com

Merkel je mati Afričanov

V Španiji so se novinarji pogovarjali z drugimi migranti, ki so jim povedali, da je v njihovi domovini veliko video posnetkov Angele Merkel. V Afriki nemški kancler velja za rešitelja.

Video posnetki o Merkel so pri afriških migrantih zelo priljubljeni. Videjo ga kot rešitelja. Vir: youtube.com

Merkel je veliko naredila za ilegalne migracije! Angela Merkel je mati Afričanov. Zato toliko Afričanov odhaja, ker želijo priti v Nemčijo
-pravi eden izmed njih. Z migranti, ki so jih spraševali v Španiji, so tedni kontaktirali novinarje, ki so prišli iz Pariza nekaj dni pozneje in kasneje iz Frankfurta. Leta 2016 je nemška vlada odredila mejni nadzor le na meji z Avstrijo in skoraj vsi iz Francije so lahko v državo vstopili nenadzorovano.