Oldal kiválasztása

3 ZNAMENJA ZA ISKANJE MIRU TA KONEC TEDNA

Prvi konec tedna v februarju obljublja prijetno vzdušje in mirne dni za 3 zvezdna znamenja. Kdo so srečneži, ki lahko to obdobje preživijo na prijeten način? Zdaj lahko to izveste.

Planeti kažejo super možnosti za ta konec tedna in obljubljajo mirne dni. To bo vplivalo na vse, vendar bodo zlasti 3 znamenja doživela veliko notranje čiščenje. Boste tudi vi eden izmed srečnežev?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Oven
Prvi februarski konec tedna se bo začel z nekaj dela, potem pa boste lahko uživali v sprostitvi. Nedelja bo mirna in prijetna, nič vas ne bo skrbelo, naslednji teden pa boste začeli bolje. Preživite nekaj časa z bližnjimi, in če bo šlo vse po sreči, vam bo vreme naklonjeno. Odpravite se na sprehod ali izlet v naravo, vaš partner bo vesel, da lahko preživi čas z vami.

Devica
Od januarja se poslovite odlično razpoloženi. Bodite hvaležni za priložnosti, ki vam jih ponuja ta konec tedna, sprijaznite se, da imate dobro življenje. Ta konec tedna preživite čas z družino in polepšajte svoj dom. Preživeli boste prijetne, mirne dni, saj ga imate povsem zase. Če bo šlo vse po sreči, bo posijalo sonce. In lahko se nekoliko sprostite, branje dobre knjige v soboto zvečer je odlična ideja. Ne skrbite za vsakdanje stvari, nima smisla. Sprostite se, meditirajte, tudi to vas bo pripeljalo do notranjega miru.

Ribi
Po tednu dni urejanja financ si lahko končno oddahnete! Vaš um je umirjen, čas je, da se znebite napetosti preteklih mesecev. Zavedajte se, da se vse dogaja za vas, in ta konec tedna naredite nekaj, kar vam bo prineslo dober občutek. Ne gre samo za družino in gospodinjstvo. Vi ste pomembni in postavite sebe na prvo mesto, da boste lahko za dlje časa vzpostavili duševni mir.