Oldal kiválasztása
News

21-letno deklico so 30-krat zabodli v očetovo sobo

21-letnica je ležala v postelji s svojim fantom, ko je zgrabila nož in jo zabila vsaj tridesetkrat. Zavrnjeni tunizijski migranti se skušajo ubraniti s trdimi argumenti. Kljub temu bi se lahko zbežali iz zapora.

V Mainzu se je začela tožba za tunizijskega migranta, osumljenega, da je marca letos ubil njegovo dekle z izjemno surovostjo. Po obtožnici je bil mladi par ravno v spalnici očeta 21-letne žrtve, ko je 28-letnemu ilegalcu priselil nož in ga več desetkrat zabodel v hrbet njegovega dekleta. Mlado dekle je umrlo na kraju dogodka, storilec pa se je nekaj ur pozneje predal policiji. Na sojenju je osumljenec pričal s pomočjo tolmača, vendar je bil njegov zagovor precej zmeden in težko dokazljiv.

Poleg tega igra zaščita vlogo pri dokazovanju, da je morilec migranta zmeden in želi poiskati zdravljenje namesto v zaporu.

28-letni musliman poleg tega trdi, da njihov odnos z naknadno žrtvijo ni bil nikoli moten. Moški je domnevno hrepenel po Italiji, kjer se je medtem rodil otrok. Vendar ga je njegovo mlado dekle vedno prepričevalo, naj ostane iz nekega razloga. Enkrat so tunizijskega migranta prijeli na prostost na švicarski meji, ker ni imel uradnih dokumentov. Ni mu več uspelo priti v Italijo. Osumljenec je umor razložil tako, da je njegovo dekle eno noč omamil in posilil, poleg tega pa ga je tudi posnel. V usodno noč je 21-letnik pripovedoval zgodbo o muslimanu, ki je bil tako jezen, da je nenadoma potegnil nož in ubil svojo sopotnico.

Fotó: pixabay.com

Zadevnega videoposnetka ni bilo mogoče najti. Mati mlade žrtve je med spovedjo pričela kričati v sodni dvorani, kjer je morala kratek odmor. Razsodbo pričakujemo konec leta.