Oldal kiválasztása

21-letno dekle je bilo posiljeno v ženski umivalnici v hladnem nočnem klubu

Žrtev se je zaman trudila, da bi se oddaljila od moškega, ki je poskušal vso noč, vendar se ni pustila otresti. Policija je v zvezi z incidentom aretirala maroškega migranta.

Dresdenske oblasti so v izjavi zapisale, da je 33-letnega Maročana moškega aretirala in osumila, da je čez vikend posilil 21-letno mlado žensko v umivalnici kluba. Trenutno stanje preiskave je, da sta se domnevno storilec in žrtev v noči srečala v klubu. Med zasliševanjem s policijo je ženska dejala, da se je tujec moški pomeril naprej in zaman poskušal držati razdaljo, priseljenec pa je še naprej poskušal.

Fotó: pixabay.com

21-letni študent se je v svoji nervozi na koncu odločil, da gre v počivalnik umiriti. Vendar je bilo za mlado žensko nesrečno, da ji je migrant sledil tudi tukaj. Po mnenju preiskovalcev je bilo na ženskem stranišču končno posilstvo. Izzvana policija je v nočnem klubu lahko aretirala osumljenca, ki je bil odtlej pridržan v priporu. Maroški moški še nikoli ni storil kaznivega dejanja v Nemčiji in ima v državi uradno dovoljenje za prebivanje.