Oldal kiválasztása

18-letna hči nekdanje najstniške zvezde je svoje čare pokazala v divjem perilu

Ronan Keating je postal svetovno znan kot član najbolj zadržane fantovske ekipe na svetu, vendar njegova največja hči ni nasledila njegove zadržanosti.

Medtem ko so New Kids on the Block, Backstreet Boys ali Take That predstavili osvežujoče popevke lačnemu občinstvu v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je Boyzone ostal pri ljubezenskih baladah, ki so jih izvajali s parnim pogledom. Kot najbolj zadržana skupina fantov v zgodovini niso imeli niti toliko uspeha kot njihovi tekmeci, toda frontman Ronan Keating se še vedno odlično preživlja od petja.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Njena največja hči Missy je tudi na začetku želela slediti očetu na terenu, a niti sama niti s pomočjo enega od tabornikov talentov se zaželena pop kariera ni zbrala. Zato zdaj, ko je dopolnila 18 let, ne želi uporabljati talentov, podedovanih od očeta, ampak talente, ki jih je dobila od svoje matere. Želi se modelirati in se potruditi, da velike modne hiše opazijo. Pred kratkim je na primer delila kolaž sebe in se iz vseh zornih kotov pokazala v divjem peri.