V kri je plavala kuhinja, svojo lastno mati je ubila 24 letno dekle

18 krat jo je izbodla z nožem, in povedala policiji, da je ženska storila samomor.


18 krat je izbodla svojo mamo 24 let stara Charlene Sargeant v Manchestru in poskušali določiti incidenta samomor.

Mati in hči nenehno prepirala o tem, da ona preživi veliko časa laptopozással. Mati je imela težave, ker je 54 letni Rocky najstniško doba, od časa do časa dotaknil droge, živel življenje samouničenja in nesocialno obnašala. Mladenič večkrat v šolskem okolju stvari na ogenj na in grozi z lažno alert bomb. Občasno so sosede prebudile noči. Pred zadevo je grozila hčerki, da jo je zaklenila in bo poškodovala sama sabo.

Charlene je bila oblasti najprej povedal, da je njena mati zmanjšati svoje grlo, in je našel njen ležal na tleh v kuhinji. Kasneje je priznal kršitve zakona, vendar je dejal, da ni želel, da bi ubil svojo mater.

"Pred osmimi leti sem živel v neprimerno okolje, preprosto izgubil nadzor, sem pobral kuhinjski nož in ga zabodel v materi. Sem samo to hotela da me nekdo vidi in pomaga." - je rekla punca.

Medicinske raziskave so pokazale, da Rocky ni mogel povzročiti poškodb sama, in je zdelo, da bi poskušali braniti. Charlene je bil spoznan za krivega, je verjetno, da bo celo življenje v zaporu – zapisal je Mirror.

Ripost.news