Pevka je njen mož spričevala, kar je doživela med seksom

Obstajajo grozljive podrobnosti o kratki biografiji dive. Tvoja poroka je bila kot nočna mora!


Že znano je, da je bila dvaindvajsetletna Tina Turnerjeva prvič porojena z Grammyjem Ike Turner pekla.

Zdaj se bolj kot kadar koli prej razkrije nevihtna in zlorabna zveza, in celo diva groznih spalnic je iskreno razkrila v prihodnji drugi avtobiografski knjigi.

Tina (ki je bila takrat imenovana Anne Marie Bullock) in odnos Ike s pevcem je bil le tanek, 17-letni teen z velikim glasom. Ta glas je ujel kontrolnega manijaka in krutega Ikeja, ki se je večkrat ločil, v vsaki postelji pa skoraj vsak dan izmenjali ženske.

Tina se je z njo pridružila in kasneje postala ljubiteljica. Leta 1960 je Tina zanosila in založba je uganila, da se bo morala ves čas srečati. Pevka se je nato naučila, da mora spremeniti svoje ime, vendar je to zavrnila. Ike ga je prvič premagal, na žalost pa ne traja.

Tina je kljub temu rekla "da", ko je agresivni človek zaprosil za svojo romanco, saj se je že pridružil štirim otrokom in si delil kariero. Strašna poroka je potekala v prašnem, umazanem mehiškem mestu v Tijuani. Tina je morda mislila, da ni presenečena, toda Ike jo je odpeljala v bordel, potem ko je rekla blagoslov da.

”Sedel sem na tem umazanem mestu, gledal svojega novorojenčka iz kota mojega očesa in se spraševal, kako bi lahko naredil takšne stvari”

-je napisala Tino v knjigi, vendar so sledile samo resnične grozote.

Ike je bil v postelji in v vsakdanjem življenju: zahteven, brutalen in krut. Tina se je počutila, kot da jo je grobo posilila njen mož, ki ji ni niti motil, da bi ga dobro udaril, temveč ji nasprotoval. Slabo svetovno zvezdo nihče ni nosil pod monoklonalnimi očmi ali samo krvavih, oteklih ust.

Ampak Ike se ni ustavil pri tem, ko je imel malo na ženo in se je preselila v hišo. V dnevni sobi sta sedela tri kurca, ko se je Tina vrnila domov. Seveda, Ike ni zanikala, da vsi redno vzpostavljajo spolne odnose.

Pevka se je včasih ločila pri starosti 39 let, ostala sama s štirimi otroki brez kariere.

Ripost.news