Banda migratov spolno nadlegovala britanske deklice v Bradfordu

Novo poročilo poroča, da so v severnem delu organiziranih kriminalnih združb razpasel v Bradford Angliji, ki jo je ustanovil različne skupine priseljencev. Poleg tega so brezobzirno izkoriščajo mladoletne osebe, ki živijo na tem območju.


Raziskava, ki so jih lokalne oblasti opozarja na resne pomanjkljivosti in dejanj. 530 tisoč prebivalci je trenutno potekajo v Bradfordu 51 organizirana kriminalna združba, odgovornega organom.

Analiza ankete avgust je pokazala, da so 347 mladi izpostavljeni spolnemu izkoriščanju, kar je za skoraj 15 odstotkov od januarja.

Za dobrobit otrok strateški direktor za občinski svet meni, da je že izkopana v skladu s to grožnjo, saj so mnogi otroci že prerasel v tem okolju. Brezvestni kriminalne združbe izkoriščajo otroke, ki so jim zaupane tolikokrat, da prodajajo svoje droge, nosijo pakete, kradejo.

https://t.co/aDdS6RqOoC

- Breitbart London (@BreitbartLondon) 11. oktober 2018

Sestava prebivalcev mesta se je v zadnjih letih precej spremenila. Pakistan ima najvišji delež ljudi, ki zdaj naseljujejo mesto, sledi belih Britancev, Indijanci, bangladeških in nato. Glede na uradne podatke organizacije so ustanovili kriminalne bande ponavadi priseljencev in tistih, ki ureja. Poročilo vsebuje tudi posebne podatke o spolnem izkoriščanju:

     • Povprečna starost zlorabljenih otrok je 15 let in en mesec, in najbolj pogosto bele britanske deklice.       • V avgustu je bilo 347 otrok v nevarnosti zaradi spolnega nadlegovanja. Od tega je 203 belih britancev, 43 britanski Pakistanci.       • Storilci so podatki, ki navaja, da je 60 odstotkov od osumljencev v Pakistanu, medtem ko je 20 odstotkov belih Britancev. Večina osumljenih storilcev, starih od 30-39.

Raziskava je zasnovana za 1 milijon funtov sklada za pomoč omejiti izkoriščanje otrok je mogoče najbolje uporabiti.

Ripost.news