Keviiiin !!! Družina je pustila svojega najstarejšega otroka na Kreti

To ni povsem enaka zgodba kot "pretresite vlomilce!" Toda mati bi lahko pomislila na letalo, ki je pripeljalo družino nazaj v Cardiff.


Nikoli ne bi pomislili, da bi se v resnici lahko zgodila ideja o ”Home Alone”. Toda ja. Razlika je v tem, da mati tokrat ne gre na Kreto za Cardiff na letalu, toda že na britanskem ozemlju, je prišel na letališko prtljago, da ni imel največjega sina!

Nicola Purdy, njen mož in otroci, Jack, Alex in Darcie so bili na počitnicah na Kreti. Ko so prispeli na letališče v Heraklionu, se je 24-letni Jack, ki je bil avtističen, počutil slabo in ga poklical zdravnika. Mladiča je odpeljal na hitro preiskavo.

Družina je kasneje vstopila v letalo. Mama je opazila, da je Jackov prostor prazen, vendar je domnevala, da bi dobila prednostni sedež nekje drugje na letalu. To mu je zdravnik obljubil na Kreti.

Šele potem, ko so pristali, se je izkazalo, da je Jack ostal na letališču Cretan z mobilnim in brezplačnim vstopnim kartonom.

Družina je bila seveda popolnoma dislocirana in začela klicati Kreto, da bi našla Jacka. Končno se je grozljiva zgodba dobro končala, ker se je njihov sin po zaslugi lokalnega konzulata in potovalne agencije lahko vrnil domov z drugim letom.

Nicola zdaj razmišlja, da bi od agencije za potovanje zaprosil za odškodnino za živčni šok, ki ga je utrpela, in potem ko je objavila zgodbo na internetu, je ogorčena zaradi "trolov", ki so jo vprašali, zakaj je štiri ure ni mogla najti v letalu. njegov sin.

Vir: Dailystar

Vir slike: Ilustracija - pixabay.com

Ripost.news