Tukaj je vaš marec horoskop: neverjetna sprememba v ljubezni

Številne revolucije in vznemirljivi dogodki so v marcu še izrazitejša človeška razmerja. Brez izjeme prihaja pomlad vsem. Pokaži podrobnosti!


Letošnji marec je nenavadno navdušenje za znake zodiaka, kot je bilo predvideno. Zaradi učinkov Venere in Mercury se pričakuje več sprememb v osebnem in poklicnem življenju.

V naslednjem obdobju bo pomembno, da se prepoznaš svoje omejitve tudi po naključju, ne v skušnjavi in seveda izogibanju nepotrebnim iluzijam - tako da lahko skozi to obdobje zlahka preideš.

OVEN (21. mare - 19. april)

Okoli ebe je veliko ljudi in zaupate vsem v dobri veri, vendar bi bilo bolje, če bi bil/la bolj previden/na, bodi pozoren/na! Poskusi videti jasno, kaj ti prijatelji resnično želijo od tebe. Tukaj je, da se odločiš, kaj je najboljše za tebe. Prišel je čas, da na koncu stvari, ki so ostali za sabo, opozarjamo. Gre za to! Pokaži svoje spretnosti pobudnika in poskušaj po svojih najboljših močeh čim bolje izkoristiti svoje znanje.

BIK (20. april - 20. maj)

Čutil/la boš neustavljivo željo, da bi spremenili nekaj v neposrednem okolju. Nenadoma je tvoja  želja, da te spraviš na pravo mesto ali skrbite za nova delovna mesta ali prekinete odnose, ki nimajo prostora v tvojem življenju.

Preizkusi svojo vero v ljubezensko razmerje, vendar se drži svojih moralnih načel, boš videl, da bo na dolgi rok dobro za tebe.

Ne pozabite na družbeno življenje, saj obstajajo odlične možnosti za nove znance.

DVOJČKA (21. maj -20. junija)

Ta mesec ste morda v dilemi, ki ima lahko velik vpliv ne samo na svoje, temveč tudi na bližnjo okolico.

Tvoja razmerja se lahko pretreseta, pozoren/na si  na to in narediš pravilne zaključke. Izstopi iz svojega območja udobja in uživajte v tem času, tudi če imate le prijateljske odnose.

RAK (od 21. junija do 22. julija)

Marec je za tebe zelo uspešen mesec, saj ti omogoča, da narediš najbolj zapletene življenjske situacije.

Potrpljenje in ponižnost sta ključna beseda: ne pritiskaj drug na drugega, ker te bo le ovira.

Odkrij prostor zgodbi.

LEV (23. julij - 22. avgust)

Poišči svoje finance, tokrat ni res primerno za porabo. Na bolje pa je: da se samozavestno osredotočiš na to, kar si nedavno izgubil/la.

Če so tvoji stari prijatelji na tvojih  živcah, je čas, da jih odpreš in pridobiš nove odnose.

DEVICA (23. avgusta - 22. september)

S povečanjem tvoje samozavesti in z gladko taktiko se lahko znebiš vseh situacij, ki bi znova vključile ponavljanje starih napak.

Tvojaa pripravljenost na žrtvovanje prinaša rezultat, vendar opazi, da ne potrebuješ  vse tvoje pomoči. Ne pusti, da tvoja čustva tečejo - še posebej, če moraš sprejeti pomembne odločitve.

TEHTNICA (23. september - 21. oktober)

To obdobje je kot nalašč za spreminjanje vašega notranjega in zunanjega videza.

Če že dolgo načrtuješ novo pričesko ali mislite na tečaj, je prišel čas!

Zdaj bo uspelo rešiti tiste družinske konflikte, ki že dolgo nimajo rešitve. Čustvene lahko pridejo velike spremembe: je možno, da je prijateljstvo se začne razvijati v ljubezni in končno našli primernega partnerja za se. Seveda bodo ti odnosi vse življenje.

ŠKORPIJON (od 22. oktobra do 21. novembra)

Kljub tvoji brezbrižnosti, poskušaj kar najbolje izkoristiti vsega, kar vam ne pobegne od velikih priložnosti, ki jih imaš.

Ta mesec se boš morda nekoliko počutil/la nezadovoljno, poskusi ga odpeljati s športom ali drugo aktivno dejavnostjo, saj lahko to negativno vpliva le na vaše delo, ampak na vaše nove odnose.

STRELEC (22. november - 21. december)

Mnogi novi ljudje in dogodki bodo v tvoje življenje eksplodirali, od katerih je vse potrebno osebno. Bodi pozoren/na, kajti v življenju je veliko do iluzije - moraš ugotoviti, kaj ovira ali preprečuje razvoj.

Ne skrbi, ampak zbiraj podatke, da resnično narediš pravo odločitev.

V tem obdobju si bolj dovzetni za zunanji svet ali bolj odprti za svoj impulz.

KOZOROG (22. decembra - 19. januarja)

Kakšno presenečenje je, zdaj pa se moraš osredotočiti na osebne odnose in čustva.

Ne vzemi ničesar za osebnost, temveč pomagaj svojim bližnjim sodelavcem v stvareh, ki jih ne napredujejo. Tvoja samozavest bo dobro delala, tudi če dobiš pozitivne povratne informacije.

VODNAR (20. januar - 18. februar)

To je zelo srečen čas za Vodnara. V relativno kratkem času boste dosegli vse in ne boš potreboval/la nasvetov drugih.

V osebnih odnosih bodi prožen/na ne glede na izid.

Ne zapusti svojih čustev, temveč naj se svobodno manifestirajo, zaradi česar je vaše družabno življenje še bolj prijetno.

RIBI (19. februar - 20. marec)

Nasprotno in občutljivo obdobje se začne s tabo: ali je pozitivno ali negativno, je veliko bolj močno za vse teleso.

Če želiš doseči pomembne rezultate, morate delovati relativno kratko.

Čas je, da tvoje osebno življenje v ozadju naredi malo dela. Z mnogimi podporniki lahko poglobiš  svoje razmerje, lahko pa dobiš  tudi nove znance.

Ripost.news