Šok v Parizu: Musliman je odpustil 85 let stara preživelega holokavsta

Antisemitski motiv bi lahko bil umor 85-letnega preživelega holokavsta, ki je bil umorjen in odpustil v Parizu. Z nečloveškim dejanjem, sosedska migrantska mati starejših žensk sumi policijo.


85-letni Mireille Knoll v svojem pariškem domu je našel ljudi v upravi. Eden od sosedov je gasilce obvestil o požaru v stanovanju stare ženske. Bilo je šokantno videti prihodne uniforme:

Telo ženske, ki je ležala v krvi, zamrznjena v krvi, je bila deloma zgorela.

Čeprav so oblasti sprva prevzele previdno izjavo o grozljivem primeru, je bilo že znano, da je Mireille še vedno živ in da ga je ubilo nekaj udarcev. Z umorom osumljenca je muslimanski soseda židovske ženske - piše krone.at.

Francoski časopis je že poročal o izjavi o sinu starejše žrtve, da je Mireille poznal muslimanskega migranta, saj je bil majhen fant, saj skoraj enoletnik skoraj lahko reče, da so prijatelji. Policija je tudi menila, da je pomembno reči, da je bil osumljenec storilec že na sodišču, je bil obsojen, da ga je posilila 12-letno  deklico.

https://t.co/MDPWzuc8A2 pic.twitter.com/ZdKD9T7kZ8

- Kronen Zeitung (@ krone_at) 27. marec 2018

Lahko je imel partnerja  muslimanski migrant

Na predlog pariškega tožilstva so muslimanski sosedi in njihov domnevni storilec - brezdomec - v torek v preiskovalnem priporu. Med 85-letno žensko je znano tudi, da se je pri desetih letih z mamo v velikih judovskih izgonih vrnil na Portugalsko in se po drugi svetovni vojni vrnil v drugo žrtev holokavsta.

Ripost.news