To je tisto, kar ženske v skrivnosti delajo pred seksom, ne slučajno

To je le majhen košček navadne geste, vendar je dovolj, da bi imeli močnejši orgazem. Po nedavni raziskavi ta trik ima šestkrat več možnosti, da doseže vrh.


Ženski orgazem se počasi razvija, predigra je zelo pomembna: mehka božanja, razburjenje dojk in počasno povečanje želje so začetek orgazma. Iz raziskav se zdaj izkazalo, da je vsaj tako pomembno vprašanje, ali je pred seks ispihnila nos ženska ali ne.

V raziskavi na univerzi inžinjerstva v Dresdi je bilo sprejetih sedemdeset mladih žensk in ugotovilo se je, da je najbolj občutljiv nos imel šestkrat več možnosti za orgazem kot tisti s slabimi vonjavami.

Osebe ki so sodelovali so bili spraševali o njihovem spolnem življenju in pokazalo se je, da ima vonj veliko bolj pomembno vlogo pri okrevanju erotičnega vznemirjenja, kot so to prej menili. Ženske, ki imajo boljši voh, so doživeli več orgazmev kot drugi. In dolgo časa poznamo, da je vonj partnerja eden najmočnejših spodbujevalcev želja - zato je logično, da je zamašen nos težji doseči vrh.

Ripost.news