Transgender "moški" je nadlegoval 12 letno dekle...

Bila je ženska, poimenovana Jacinta, človek po imenu Duncan... Predstavil svojega 14 letnega najstnika in začel nadlegovati z spolno eksplicitnimi e-poštnimi sporočili in jo prosil, naj ji pošlje intimne fotografije.


Če upoštevamo najvišjo čast teorije spola kot ženska, ki je rojena moškim, lahko celo zločini opravi v imenu obeh spolov. Takšen transgender je 41 letni mož, ki očitno izgleda kot moški, ki se imenuje Jacinta, človek po imenu Duncan...

Z uporabo Duncan Smart moškega psevdonima je že imel seksualni odnos z deklico, mlajšim od 16 let, in še en mladenič je bil posiljen, vendar je bil že v zaporu. Tokrat pa je potegnil svojo mrežo za 12 letno dekle.

Predstavila je njenega 14 letnega najstnika, začela ji je nadlegovati s seksualno eksplicitnimi e-pošto in jo prosila, naj ji pošlje intimne fotografije.

Stvar je bila, da je duhovno zlomljena deklica morala ustaviti šolo. Detektivi so našli celotno korespondenco na računalniku "moški", na katerem so temeljili stroški.

Duncan je zagovarjal, da ga "privlače otroci", vendar to ni bilo dovolj prepričljivo in ker je bil obravnavan kot kaznivo dejanje, je bil obsojen na 11 let zapora. Kot prekršek, če odprete nov e-poštni naslov, morate policiji dati geslo in jim poročati za vse vaše spletne dejavnosti.

Vir: Dailymail

Ripost.news