Televizor je bil silovito zvit v mošejo in zlomil kamero!

To je točno tam, kjer je iranski imam organiziral migrene. France 3 TV je želel samo posneti zunanje posnetke, vendar je gledala.


Francoska mošeja (tudi) organizirane selitvene čolne - so razkrili prejšnji teden. 39-letni muslimanski pridigar, ki je bil priznan kot politični preiskovalec iz Irana, je bil posnemanje džamije Petit-Couronne blizu Rouena, ki se je začel ukvarjati s trgovino z ljudmi kot "potovalno agencijo".

Bilo je zelo dobro, ker je porabil milijone evrov za tiste, ki so z velikimi čolni prečkali Veliki kanal. Televizijski kanal France 3 je poslal novico o aretaciji imama snemalec za mošejo, da ga fotografira.

Ja, toda, kot se je izkazalo, je mošeja opazovala vse. Ko je snemalec snemal fotoaparat, napadli so ga, vlekli v mošejo, zlomili kamero, ranili njegovo značko in ga fotografirali.

Televizijo je končno sprostila francoska policija iz mošeje, eden od voditeljev evropskih novinarjev brez meja pa je protestiral proti tem- da ga je blokiral novinar in da- so ga fotografirali zaradi domnevnega nadlegovanja.

Za kratek čas je policija pridržala moškega Snemalca je zavrtel v mošejo, potem pa je spustil.

Vir: RSF.org

Vir slike: Ilustracija - pixabay.com

Ripost.news